1399/9/29 شنبه
اطلاعیه مهم دانشجویان فارغ التحصیل سنوات گذشته
هر چه سریعتر فایل موجود را مطالعه نموده و جهت تکمیل پرونده فارغ التحصیلی خود اقدام نمائید.

.

دانشجویان به شرح فایل زیر تا کنون جهت تکمیل پرونده فارغ التحصیلی اقدام ننموده اند،هر چه سریعتر نسبت به تکمیل موارد ذکر شده در فایل زیر اقدام نموده و جهت هماهنگی با شماره تماس 05143223294 داخلی 103 خانم موسوی نیا تماس حاصل فرمایید.
دانشجویان فارغ التحصیل دارای کسری پرونده

مدارک مورد نیاز جهت فارغ التحصیلی:

1- چهار قطعه عکس پشت زمینه سفید ،جدید (عکس فوری نبوده وبدون عینک باشد -برای خانم ها با حجاب کامل .

2- اصل وتصویر مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی (برای نظام های قدیم فقط مدرک دیپلم چهارساله )

3- اصل و تصویر ریزنمرات دوره ی دیپلم و دوره ی پیش دانشگاهی (برای نظام قدیم کارنامه 4 ساله مدنظر  است)

4- اقدام جهت دریافت تاییدیه تحصیلی از مدرک دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی با مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمت

5-اصل کارت ملی جدید پشت و رو (چنانچه اقدام نموده اید و هنوز کارت جدید را دریافت نکرده اید رسید پستی به همراه کارت ملی قدیم)

6- تحویل اصل کارت دانشجویی

7- تصویر تمام صفحات شناسنامه در شناسنامه های قدیم صحفه توضیحات الزامی است.

8- چنانچه از دانشگاه دیگری مدرک فارغ التحصیلی داشته ودر این دانشگاه تطبیق واحد انجام داده اید،اصل مدرک قبلی و تاییدیه تحصیلی الزامی است و در ضمن شهریه مربوط به دروس تطبیقی از سایر دانشگاه ها باید طیق آنچه که در سیستم گلستان توسط امور مالی ثبت شده،پرداخت گردد.

9- چنانچه از تسهیلات صندوق رفاه دانشگاه ،استفاده نموده اید در زمان فارغ التحصیلی پرداخت حداقل ده درصد کل مبلغ  وام دریافتی الزامی است.

10- پرداخت مبلغ 70 هزار تومان جهت صدور دانشنامه که در پایان تحصیل توسط امور مالی در سیستم گلستان ثبت میگردد.